Angel Sessions werkt een Janet-klassieker bij

Spread the love

En hoewel we gewend zijn om Angel’s eigen nummers te horen, heeft de Los Angeles-zanger net een nummer uitgebracht dat SoulTrackers zeker bekend zal zijn. “Let’s Wait Awhile” was 34 jaar geleden een # 1-hit voor Janet Jackson (wat?!?!?) En het hielp het podium te vormen voor haar om de grootste artiest ter wereld te worden.
 
Angel brengt dat nummer naar 2020 met een mooie versie die trouw is aan het origineel, maar niet te eerbiedig. Ze vertelt ons: “Ik heb deze remake gedaan en wilde deze delen zodat mijn fans ervan konden genieten en de geweldige artiest die ik jarenlang luister en die ik als artiest, Janet Jackson leuk vind en waar ik dol op ben, kunnen waarderen.”
 
Bekijk het hieronder en vertel ons wat je denkt.
 
Angel Sessions – “Laten we even wachten”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media