Music Power Radio is echt een fantastisch station

Spread the love

Ik ben vanaf 1 april 2017 alweer drie jaar lid van het team van Music Power Radio. Vanaf het eerste begin heb ik me thuis gevoeld en is het leuk deel hiervan uit te maken. Veel leden van MPR komen naar je luisteren en zitten op de chat. Is natuurlijk fantastisch maar ik vraag me af hoeveel luisteraars we buiten het team hebben. Niet dat het mij wat uitmaakt maar ben er wel benieuwd aan. Eigenaar Peter is een aantal maanden geleden met zijn gezin bij Man Bijt Hond geweest en heeft een stukje laten zijn hoe het bij ons werkt. We hadden opeens veel kijkers en waarschijnlijk ook veel luisteraar ineens. Toch epte dat weer weg en dat is jammer. Promotie via Facebook en Twitter brengt weinig tot geen luisteraars met zich mee en is het moelijk mensen deze naar onze zender op het internet te lokken. Promotie betekent ook dat het geld gaat kosten en dat is nou juist het probleem.

Wij maken radio hobby matig en vinden het leuk muziek te draaien. Ook al zijn we ook via alle internetradios te horen is er geen oploop van luisteraars. Waarschijnlijk heeft het ook te maken met de hoeveelheid internet radiozenders te maken. Veel gaat het op mond op mond reclame maar dat brengt. Misschien zijn de dj’s of de muziek niet goed genoeg. Nou wij draaien van alles en nog wat en de dj’s moet je het ook niet kwalijk nemen dat ze niet goed genoeg zijn. We zijn gek op verzoekjes die je op de chat of op de site van Music Power Radio aan vragen, maar dat is niet genoeg. Is het wel zo bijdehand om door te gaan met Internet Radio. Het antwoord is Ja. Mensen die al heel lang een bepaalde hobby hebben en er niet hun werk van kunnen maken hebben er veel plezier van en dat bgeldt ook van mijn kant. Ik doe dit al 13 jaar met veel liefde. Weinig luisteraars, ja en ik heb een leuke hobby en die blijf ik tot heel lang doen. Dus kijkers luister mee naar Music Power Radio

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media