Geen uitzending op 17 maart 2020

Spread the love

Beste luisteraars,

Tot mijn spijt moet ik mededelen dat ik op dinsdag 17 maart tussen 18.00 en 21.00 uur geen uitzending hebt. De reden is niet Corona maar een darm infactie. Ben al vanaf afgelopen donderdag in de ziekemand en het herstel begin ik dus na 5 dagen wat te voelen. Ben wel erg zwak maar heb nog wel even de energie om dit bericht achter te laten. Ik hoop, als er verder geen gekke dingen gebeuren, er volgende week weer te zijn. Ook zal per 1 april een aantal dingen anders worden. Om 18.00 uur gaan we met de mix beginnen en daarna de Cor’s Disco en Soulshow met vervolgens het Hollandsuurtje. De reden daarvoor is dat we o.a. op de chat wat meer contacten te leggen met de luisteraars die op de chat zitten. En hopen dat jij dan ook lekker komt chatten. Volgende week nog in de ouwe samenstelling maar vanaf 1 paril gaat even de programma’s omgedraaid worden.

Bedankt voor je aandacht.

Cor

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media