R & B-zangeres Noel Gourdin brengt nieuwe single “Lovin’ Up (You) “uit | LUISTER!

Spread the love

LOVIN ’UP (YOU) is een prachtige mid-tempo track met een geweldige 90’s R & B / HipHop-sfeer (denk aan Stevie Wonder / Michael Jackson” I Can’t Help It “). Er is een onmiskenbare hypnotiserende groove waar Noel Soulfully doorheen navigeert in zijn eigen onnavolgbare stijl, waarbij de luisteraar op de teen tikt en met de vingers knalt. Het nummer is geschreven door Noel Gourdin en Canita Rogers en geproduceerd door Tone Jonez en Regi Myrix.

“Ik wilde een luchtige plaat opnemen voor het project, omdat Marquis Green en ik een aantal behoorlijk zware platen hadden geschreven (Strugglin’, Low Down) voordat ik “Lovin’ UP: “schreef, noemt Noel. “Het vertelt min of meer het verhaal van hoe verliefd deze man is op zijn vrouw, en hoe hij haar verzekert dat hij zo diep in de ban van haar is dat hij geen gedachten of verlangens heeft voor iemand anders” Lovin ‘UP “behalve haar”, hij voegt toe. “Ik heb nu een geweldige nieuwe relatie en ik ben ongelooflijk gelukkig. Dus ik zou zeggen dat ze voor mij een grote rol speelde op de afdeling inspiratie en motivatie om deze plaat te creëren zoals ik deed “.

OVER NOEL GOURDIN:

Soul- en R & B-zanger Noel Gourdin verscheen in de muziekscene met zijn nummer één hit “The River” die 15 weken lang op de nummer één van de Urban AC-hitlijsten bleef staan! Noels jeugd was niet traditioneel; hij werd geboren in Brockton, MA, maar bracht zijn zomers door met familie in Pachuta, Mississippi. Het resultaat is een man die stad is voor het hart maar zuidelijk voor de ziel! Noel scoorde op 24-jarige leeftijd een deal met Sony Music, maar zijn eerste blootstelling aan de vocale kunsten kwam in de kerk en hij werd door zijn vader (die hem introduceerde bij de klassiekers, zoals Otis Redding) geïntroduceerd bij het grotere publiek van soulmuziek. zijn broer (die hem opwond op het geluid van een nieuwe krikzwaai). Noel wordt beïnvloed door zowel klassieke soul als de hedendaagse klanken van R&B en hiphop. Zijn muziek maken is een naadloze mix van elk genre. ‘Het luisteren naar zoveel muziek uit zoveel verschillende tijdperken heeft me echt geholpen mijn stijl samen te stellen’, legt de begaafde singer-songwriter uit.

In 2004 droeg Gourdin het nummer “Family Reunion” bij aan de soundtrack van de film “The Cookout”. In 2005 leidde een ontmoeting met Sony Music tot een zomerse showcase die Noel op de lijst van Sony Music zette en resulteerde in zijn debuutalbum “After My Time” uit 2008, een verfrissende mix van tijdloze R & B-muziek met een modern, jeugdig gevoel dat zijn nummer één hit “The River”. Het album is bewapend met de indrukwekkende rijke zang van Noel en een solide verzameling intieme, soulvolle nummers. De hit ‘The River’ was te zien op de soundtrack van de film ‘Welcome Home, Roscoe Jenkins’. Het tweede album van Noel, ‘Fresh: The Definition’, uitgebracht in 2011, was gevuld met een verfrissende mix van live instrumentatie, organische productie en lyrische inhoud die doet denken aan klassieke oude soul, maar toch te relateren aan de huidige muziek en teksten. “Fresh: The Definition” produceerde “Beautiful”, dat de Top 10 bereikte in de Urban AC-hitlijsten.
In 2012 voltooide Noel een succesvolle reeks uitverkochte shows in het VK. Op 18 februari 2014 bracht hij zijn derde project uit, getiteld “City Heart, Southern Soul”. “City Heart, Southern Soul” is een muzikale uitdrukking van Noels leven. “Het project was een hoogtepunt van het creëren en vormen van retro-relevante muziek, met ondergewaardeerde producers en schrijvers”, zegt Gourdin. Het project produceerde hits als “FOXXXY”, die de top 10 bereikte in de Britse radioradiozielenkaarten en ook in rotatie was op de Britse radio. De single “Don’t You Wanna” was te zien op VH1’s “Love and Hip Hop – Atlanta”. ‘Heaven Knows’ is een van de singles van Noel die al snel een favoriet bij fans werd. Noel is ook te zien op Brian Culbertson’s single ‘You’s My Music’ van het album ‘Dreams’, dat ook veel radiorotatie verdiende.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media