James Mays, bas zanger van de Van Dykes overleden

Spread the love

Ze waren een van de grote door falsetto geleide groepen van de brug die de overgang tussen doo wop en ziel overbrugde. We zijn verdrietig vandaag SoulTrackers van het overlijden van James Mays, de bas zanger van de getalenteerde trio The Van Dijken informeren (zittend rechts op de foto)

De groep werd gevormd in Fort Worth, Texas door Mays samen met zanger Rondalis Tandy, Wenzon Mosley. De band scoorde een hit uit 1964 met de tedere ballad ‘No Man Is An Island’. Ze volgden het met een reeks aantrekkelijke singles onder leiding van Tandy’s expressieve tenorstem en de strakke groepsharmonieën, waaronder ” ‘Ive Got To Go On’ ‘en het Temptations-achtige vrolijke nummer’ Save My Love For a Rainy Day ‘.

De groep uit elkaar waren tegen het einde van het decennium, maar liet een verzameling van nummers die favorieten voor verzamelingen zijn geworden aan deze dag. Rust in vrede, Mr. Mays.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media