Lydell Williams zijn nieuwe single “Beside Me”

Spread the love

De hard-core muziekfan kent de kracht van een duet. Het gaat gewoon om twee zangers die hun muzikale connectie gebruiken om het verhaal te vertellen van een fysieke, emotionele en spirituele connectie. En of we het nu hebben over Marvin en Tammy of Luther en Cheryl of Teddy en Stephanie, we herinneren ons die liedjes.

Het duet is nooit echt weggegaan, maar tegenwoordig lijkt het erop dat die muzikale combinaties op een grote manier terug zijn. Gregory Porter en Lalah Hathaway blonken uit over “Insanity.” Will Downing en Avery * Sunshine transformeerden het Dionne Warwick-nummer ‘Déjà vu’ in een nieuw klassiek duet. Kim Cage Riley werkte samen met Eric Roberson om ons het sudderende ‘Feel a Way’ te geven.

De in Virginia gevestigde zangers Lydell Williams en Deli Rowe geven ons een goed ouderwets duet over intimiteit met hun nummer ‘Beside Me’, een nummer van het binnenkort te verschijnen album van Williams. Het nummer valt in een diepe bas- en percussiegroove die de sfeer uitstraalt die mensen naar zich toe trekt. Deli Rowe heeft een boterachtige, zoete alt, die Williams ‘scherpe en hete bariton als boter doorsnijdt. Bekijk hier “Beside Me”.

Lydell Williams feat. Deli Rowe
“Naast me”Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media