Spread the love

Het moest er een keertje van komen want de site is iets wat veranderd. Ik heb geprobeerd een zo duidelijk mogelijke site te crieeren en dat is gelukt. Het zit nog wel in de testfase maar moet eerlijk zeggen dat het er gelikt uitziet. De site verandering heeft ook te maken dat we op dinsdag 31 maart 2020 ook de tijden gaan veranderen voor het programma die we maken. De tijden zullen van 18.00 tot 20.00 uur de Cor’s Disco en Soulshow zijn. We beginnen dan met een mix omdat het die periode is dat het etenstijd is en je ongestoord de mix kan beluisteren terwijl je zit te eten. Van 19.00 uur tot 20.00 uur is de gewone uitzending van de Cor’s Disco en Soulshow en vervolgens van 20.00 tot 21.00 uur gaan we verder met het Hollandsuurtje. Komende dinsdag is er zelfs weer een interview met Bouke en zijn nieuwe single “Als een droom”. Ik hoop dat je blijft kijken en luisteren naar Music Power Radio en mijn show.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media