‘Let’s Go Crazy: The GRAMMY Salute To Prince’ to Air on CBS – 21 april 2020

Spread the love

De Recording Academy®, AEG Ehrlich Ventures en CBS vieren de 38-jarige GRAMMY®-genomineerde en de zevenvoudige GRAMMY-winnaar Prince met een speciale uitzending van “Let’s Go Crazy: The GRAMMY Salute To Prince”, die wordt uitgezonden op dinsdag 21 april (9 : 00–11: 00 PM ET / PT) op het CBS-televisienetwerk en streaming op CBS All Access. Het tribute-concert wordt georganiseerd door komiek Maya Rudolph, die ook zal optreden met haar Prince-coverband Princess. De special is gefilmd op 28 januari en wordt uitgezonden op de vierjarige verjaardag van het overlijden van de superster.

Een all-star line-up zal hits uit de beroemde catalogus van Prince uitvoeren, waaronder Beck, Gary Clark Jr., Common, Earth, Wind, & Fire, Foo Fighters, HER, Juanes, John Legend, Chris Martin, Miguel, Morris Day And The Time , Princess, Sheila E., St. Vincent, Mavis Staples, the Revolution en Usher, met speciale optredens van Fred Armisen, Naomi Campbell, Misty Copeland, FKA Twigs en Jimmy Jam.

“Let’s Go Crazy: The GRAMMY Salute To Prince” wordt geproduceerd door AEG Ehrlich Ventures, LLC, met medewerking van The Prince Estate. Ken Ehrlich is uitvoerend producent, Ron Basile en Chantel Sausedo zijn producenten en David Wild is de schrijver / producer. Jimmy Jam & Terry Lewis en Sheila E. zijn de co-muzikale regisseurs van de special. Ga voor meer informatie over Prince naar Prince.com en volg @Prince op Facebook, Twitter en Instagram.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media