Music Power Radio en de Corona-virus

Spread the love

Het is je natuurlijk al opgevallen dat de wereld zit met een corona-virus. Het mooiste van alles is dat elke dj van MPR zijn eigen studio-tje hebt thuis en gewoon zijn gang kan gaan. Gelukkig is er tot op heden bij het team geen ziekte vastgesteld en hebben we zelfs tijd over om meer shows te maken. Vooral overdags is het knokken voor een extra show want je moet toch je tijd zien vol te maken. Ikzelf werk ook beperkt want ik zit in het ondersteunend onderwijs en het pand is weliswaar wel open maar dat alleen voor studenten die spullen op komt halen en personeel die boeken of ander lesmateriaal nodig hebben. Ook ik heb tijd over en probeer in contacten te komen met bekende en wat minder bekende artiesten voor interviews. Dus heb je zin in een aantal radioprogramma’s te beluisteren ga naar http://musicpowerradio.nl en geniet van de muziek die je speakers uitkomen.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media