Nieuwe single‘Ambition Like Cream’ Door Producer Extraordinaire Flevans

Spread the love

levans is de laatste tijd op de proppen gekomen met spraakmakende fans in de vorm van Zoe Ball, Don Letts en Craig Charles voor het breakout-album van vorig jaar “Part Time Millionaire”. De gok om zijn schrijven te ontwikkelen om een ​​meer op liedjes gebaseerde aanpak op te nemen dan zijn vorige beat smith-neigingen loonde. En hij ging nog een stap verder met zijn nieuwste studioalbum ‘Accumulate’ dat begin mei 2020 uitkwam.

Nieuwe single “Ambition Like Cream” toont zijn overduidelijke productievermogen op de dansvloer met een arrangement dat echte songwriting-stamboom laat zien. Samen met Flevans is de mysterieuze Scooby Jones, een man die heeft gewerkt en getourd met acts als Ed Sheeran, The Black Eyed Peas, Craig David en meer.

Het talent van Scooby schittert door een memorabele toplijn op dit smaakvolle nummer, waarbij elektronische funk perfect wordt gecombineerd met popgevoeligheden in een opbeurende en vreugdevolle samensmelting van stijl en inhoud.

Tekstueel reflecteert Jones op waarom we geld, roem, artistiek respect, maar geen echte liefde najagen. Onderzoeken hoe onze gedachten en verlangens ons kunnen consumeren als we niet oppassen, terwijl maestro Flevans door de eeuwen heen een dans- en poporkestratie dirigeert.

Het is het perfecte recept voor een tijdloze track – aantrekkelijk van buiten met directe sympathie en van binnen een diepere, meer intieme boodschap die ervoor zorgt dat je terug blijft komen voor meer.

“Ambition Like Cream” digitaal uit 3 april op Jalapeño RecordsGeef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media