Bill Curtis, laat wat van zich horen

Spread the love

Hallo jongens,
 
Ik hoop dat alles goed gaat met iedereen in deze vreemde tijden. Dit alles is nieuw voor ons, maar we zullen er allemaal doorheen komen als u gewoon uw steentje bijdraagt. 2019 was een heel goed jaar voor de Fatback Band. Ik ben zo dankbaar! Jij als fan heeft het voor ons mogelijk gemaakt. Ik kan alleen maar bedanken voor je steun, het woord over ons verspreiden en nieuwe vrienden naar onze shows brengen.
 
Binnenkort, wanneer dit allemaal voorbij is met COVID-19 en alles weer normaal is, komen we terug om de funk in je gezicht te zetten en je “nieuwe” muziek te brengen! Terwijl u wat tijd in huis doorbrengt, vrolijkt u uw dag op door naar een beetje Fatback te luisteren. Het zou je verbazen wat een beetje funky muziek voor je kan doen. Je kunt nieuwe muziek online vinden door “The Fatback Band and friends”, “Bill Curtis and friends” en “Fatback Band New Generation” en als je je echt verveelt; mag ik een suggestie doen? Google “The Last of the Great Dance Band” Funk 101 geschiedenis. We hebben ook een paar live video’s die beschikbaar zijn, zodat je Fatback kunt bekijken wanneer je maar wilt.
 
Omdat we nu allemaal huisgebonden zijn, is het goed om elkaar te leren kennen. Stuur me een e-mail, laat me weten hoe je tijd binnen doorbrengt: Bill.c32@hotmail.com. Een ding dat ik doe is mijn rust inhalen, nieuwe recepten uitproberen, mijn kast ordenen en e-mails van vorig jaar beantwoorden. Ik hoop alleen dat ik niet aankom, want mijn vrouw doet echt haar ding in de keuken … elke dag gastronomische soulfood-gerechten, WoW!
 
Bill ‘Fatback’ Curtis

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media