Stephanie McCourt komt uit roken op “Save Me”

Spread the love

Er is een schijnbaar eenvoudigere manier en er is een moeilijkere manier. De gemakkelijkste manier voor een R & B-artiest om vooruitgang te boeken in deze branche, is misschien om de vocale stijlen en instrumentale arrangementen van hedendaagse R & B aan te nemen. De meer uitdagende route zou zijn voor een kunstenaar om de elementen van de klassieke ziel te omarmen en ze verder te brengen en te interpreteren op hun eigen voorwaarden.

Gelukkig koos soulie-zangeres Stephanie McCourt op haar laatste single, “Save Me”, voor het laatste pad. McCourt is een artiest van Ierse en Zambiaanse afkomst die opgroeide met het bewonderen van Aretha Franklin, Ray Charles, Etta James, Janis Joplin en James Brown, om er maar een paar te noemen. Hoewel haar achtergrond en nationaliteit haar van die grootheden zouden kunnen onderscheiden, deelde ze wel enkele overeenkomsten met hen. McCourt is namelijk geboren om te zingen en zingt sinds ze twee jaar oud was.

Op ‘Save Me’ horen luisteraars al die jaren van houtvergieten en de tijd die ze doorbracht aan het Brighton Institute of Modern Music. Met McCourt’s grote, ranke en krachtige stem, die schoppende drums (en dan bedoel ik echte drums), schetterende hoorns en door de kerk geïnspireerd elektrisch orgel, heeft ‘Save Me’ dat throwback-geluid. De melodie heeft ook een boodschap over de beslissing om het leven en de ziel te redden om het heft in eigen handen te nemen. McCourt heeft beslist beslist om het pad te volgen dat minder is ingenomen met “Save Me” en luisteraars zullen het ermee eens zijn dat de harde manier beloningen oplevert voor zowel zanger als luisteraars. Bekijk ‘Save Me’ hier.

Wereldpremière video
Stephanie McCourt – “Save Me”

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media