Brian Culbertson brengt nieuw album “XX” uit op 10 april 2020 | LUISTER naar nieuwe single “Get Up!”

Spread the love

Wat de muziek ook dicteert, multi-tasking instrumentalist / componist Brian Culbertson investeert zijn energie altijd op de weg en in de studio met een ambitieuze mix van soepele en traditionele jazz, R & B, pop, new age – samen met zijn brandende merk van funk . Ter ondersteuning van de zaak om hedendaagse jazz relevant te houden als een aantrekkelijke vakantiemogelijkheid, leidt Culbertson de Napa Valley (Californië) en Chicago Jazz Getaways. In navolging van de akoestische piano jazz-setting van Winter Stories, een afwijking van zijn gebruikelijke catalogus, is Culbertson klaar om zijn nieuwste cd XX uit te brengen, waarbij hij de geest van zijn kunstenaarschap vastlegt die hem vele Top 20 Billboard Jazz-hitlijsten heeft opgeleverd.

Natuurlijk, hoe langer de reis, hoe groter de gastenlijst op de elf nummers XX (BCM Entertainment). Beginnend met de funk, laat het openingsnummer, ‘Get Up’, meneer Talkbox, saxofonist Marcus Anderson en stereogitaren van Ray Parker, Jr. & Paul Jackson, Jr. vallen. Alle funkfeesten moeten Bootsy Collins bevatten, die alles op Funkadelic brengt ‘Dans zoals dit. XX biedt ook meeslepende vocale uitvoeringen zoals Avery Sunshine die het evangelie en de ziel opfleuren voor de motiverende ‘More Than Thankful’ en de zijdeachtige R & B-ballad over het opfleuren van een gebroken romance, ‘The Truth’, met Noel Gourdin. “Time Flies” levert rustgevende pop in een aangename sfeer van meerdere keyboards van Culberson en Nicholas Cole. Everette Harp neemt deel aan de koperen zware, soepele jazzgroovin ‘Keep Movin’.
Felicitaties aan Brian Culbertson op XX voor het opnieuw verhogen van de hedendaagse jazzbar.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media