Zangeres Anita Wilson brengt nieuwe EP ‘Dance Soul’ uit | BEKIJK NIEUWE VIDEO!  

Spread the love

Mevrouw Anita Wilson kondigt de release aan van haar Dance Soul EP op alle digitale platforms. Dance Soul is een verzameling remixen van fanfavorieten van Anita’s drie albums, allemaal Grammy genomineerd in de categorie Best Gospel Album.

“We hebben meer dan een jaar besteed aan het opnieuw bedenken van de remixen voor dit album”, zegt Anita Wilson. “Ik ben dankbaar dat de release op zo’n cruciaal moment is gekomen.”

Dance Soul is een EP van gospelmelodieën met invloeden van dans, house en disco. De muziek bereikt een breed publiek en inspireert beweging van de koorstand tot de dansvloer. De EP debuteerde in de top 10 van iTunes ’Dance-hitlijsten. Met Dance Soul wordt het brede scala aan vocale vaardigheden van Wilson benadrukt door de transformatie van veelzijdige nummers van ballads tot energetische inspiratie.

2020 markeert tien jaar waarin mevrouw Anita Wilson contact maakt met haar supporters door het geven van opbeurende gospel- en soulmuziek als onafhankelijke artiest. De overgang van achtergrondzangeres met Donald Lawrence & Company naar solist en uitvoerend musicus heeft een pad naar erfenis gecreëerd voor Wilson en haar label Reflection Media, Inc.

Luisteraars konden een voorproefje krijgen van het gevoel van de EP met een maart-release van de eerste single, Clap Your Hands met Yolanda Adams. De track en de officiële songtekstvideo zorgden voor een energieke lancering van de Dance Soul-beweging.

“Ik stop haar niet in een doos en anderen ook niet. Anita Wilson is niet alleen een gospelartiest. Ze is een wereldwijde artiest, ‘zei Yolanda Adams, Grammy-winnend icoon en pionier. ‘Deze muziek is wereldwijd.’

#

OVER ANITA WILSON: Nadat hij gedurende tien jaar muziek en zakelijke kennis had opgedaan bij Donald Lawrence & Company, brengt Wilson een klassieke aanwezigheid, unieke vocale styling en oprechte levering aan gospel- en soulmuziekgenres. Sinds haar opkomst als soloartiest in 2011 heeft mevrouw Anita Wilson Grammy-nominaties verdiend voor drie albums: Worship Soul (2013), Vintage Worship (2015) en Sunday Song (2018). Als de president, CEO en artiest van haar onafhankelijke label Reflection Media, Inc, heeft mevrouw Anita Wilson een carrière opgebouwd die bestemd is voor een lang leven.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media