Adika Pongo en Alex Di Cio ontdekken pure “Diamonds”

Spread the love

In deze recente moeilijke tijden wordt muziek een van de essentiële helende krachten om ons van stress af te leiden en laten we eerlijk zijn: herstel ons groove-gedoe. En de afgelopen decennia heeft Italië een indrukwekkende lijst van talent geleverd, zoals Change en Adika Pongo, die de klassieke stedelijke catalogus omarmen die Chic, Barry White en meer omvat. SoulTracks bracht Adika Pongo voor het eerst onder onze aandacht met de release van 2011, Groovin ’Up. In 2018 hadden we een speciale First Listen van dit septet voor met de ballad ‘You’, met ‘80’s R & B-zanger Christopher Williams.

Nu bij hun laatste First Listen, oefent Adika Pongo de boogie met een subtiele remixversie van hun hit van Groovin ‘Up, “Diamonds” (Expansion Records), dankzij de hulp van mede-native, disco / soul / R & B-remixer Alex Di Cio (Rhianna, Teddy Pendergrass). “Diamonds” was oorspronkelijk in het Italiaans geschreven en werd in het Engels aangepast en mede geschreven door de Amerikaanse songwriter en zanger Robbie Dupree (bekend van zijn hits als “Steal Away”). Hoewel het origineel op de meeste punten intact blijft, strooit Di Cio wat snaps, klapt, knettert en funk. Van de pittige zang, het heldere koper en de smaakvolle ritmesectie, injecteert “Diamonds” een broodnodige time-out te midden van onzekerheid. Dus ga die dansschoenen zoeken en geniet ervan!

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media