Calvin Richardson zingt over “Leaving”

Spread the love

Soul and love man Calvin Richardson zei dat hij veel heeft geleerd van de vrouwen die met hem zijn opgegroeid en opgegroeid. Hij luisterde naar hen en keek en observeerde ze, en hij gelooft dat dat hem inzicht heeft gegeven in de gedachten, motivaties en stemmingen van een vrouw – minstens zoveel inzicht als een man kan hebben.

Gelukkig heeft Richardson besloten die kennis voor goede doeleinden te gebruiken. Met name gebruikt Richardson zijn tenor om het soort ouderwetse romantiek en traditionele gentlemanly maniertjes te injecteren die volgens veel mensen ontbreken in onze meer cynische en verharde tijden. Richardson is een oude ziel en laat zich inspireren door legendarische soulmannen zoals Sam Cooke, Donny Hathaway, Otis Redding en Bobby Womack, een kunstenaar die Richardson in 2009 werd geëerd met een eerbetoonalbum.

Richardson opent zijn nieuwste single, “If You’s Thinking About Leaving”, met de zin: “dit is niet zomaar een liefdeslied.” De track is een bluesachtig nummer dat ook de elementen van call and response-harmonieën bevat die in de kerk voorkomen, maar dat is niet wat ‘If You’s Thinking About Leaving’ onderscheidt van andere liefdesliedjes.

‘If You Thinking About Leaving’ is een track waarin Richardson een verhaal vertelt over het besef dat zijn vrouw op zoek is naar een zet, en hij probeert elk misverstand op te lossen, terwijl hij haar ook laat weten hoe cruciaal het voor hem is om houd haar in zijn leven. Bekijk hier het nieuwste van Richardson.


Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media