Komt nieuwe album van Full Flava uit

Spread the love

Het UK FULL FLAVA-team (Rob Derbyshire en Paul Solomon uit Birmingham) produceert al bijna twee decennia topmoderne soul. Hun muziek heeft een bijna tijdloze kwaliteit – een feit dat wordt bevestigd door het feit dat nummers uit hun backcatalogus consistent wereldwijd worden gestreamd en gedownload.

Een van hun meest populaire downloads is hun ‘Make It Right’ met de zang van Donna Odain. Oorspronkelijk opgenomen voor Dome Records, heeft het team zojuist een remix van het nummer laten maken van Incognito’s Bluey Maunick. Bijgestaan door Richard Bull heeft Bluey een soulvolle, zomerse draai aan de melodie gegeven, terwijl de vermeende B-kant een tweede nieuwe mix van het nummer van Rob Derbyshire is. Beiden zijn mooie voorbeelden van de kunst van de moderne ziel en worden aanbevolen. Vandaag – 1 mei – uit op Dome Records.

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media