The Chairmen of the Board keren terug met een Raydio-klassieker

Spread the love

Een oude CDES-vriend Ken Knox hield de nalatenschap van de legendarische voorzitters van de raad levend na de dood van generaal Johnson in 2010 en de daaropvolgende dood van lid Danny Woods, en bleef nummers opnemen die trouw zijn aan het verleden van de groep, zelfs terwijl hij een nieuwe weg vooruit.

Een paar jaar geleden hervormde Ken de groep met nieuwe leden Thomas Hunter en Brandon Stevens. En ze schokten een groot deel van de R & B-wereld in 2017 met de briljante, rijk geproduceerde Words Left Unsaid, een van de beste soulalbums van het jaar en een terugkeer naar de klassieke Philly Soul-klanken uit de jaren zeventig.

Nu zijn Ken, Thomas en Brandon terug met een nieuwe single die herinnert aan een ander deel van de jaren 70-scene. “Jack and Jill” was het onweerstaanbaar melodieuze debuut van Ray Parker’s groep Raydio in 1978 en begon een tien jaar durende winning streak voor Parker. Het leek geen waarschijnlijke kandidaat voor een remake in 2020, maar the Chairmen geven een getrouwe, leuke lezing.

Ken vertelt ons: “Het idee werd mij voorgehouden door een oude radio DJ’s zoon Britt Hardy, die me vertelde dat zijn vader Steve Hardy lijdt aan de ziekte van Alzheimer en Britt plaatst een compilatie-cd met de favoriete liedjes van zijn vader. “Jack and Jill” is een van zijn favoriete nummers en ik heb altijd van het nummer gehouden, en de super getalenteerde Ray Parker Jr, en ik was toevallig vrienden, dus ik dacht dat het een natuurlijke match was. “

The Chairmen of the Board komen deze zomer terug met een nieuwe EP, maar kijk ondertussen naar “Jack and Jill” en vertel ons wat u ervan vindt.

Chairmen of the Board “Jack en Jill”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media