Tay Da Prince en John Legend brengen muziekvideo uit voor “Love One Another” ter ondersteuning van COVID-19 Relief in samenwerking met Feeding America

Spread the love

Tay Da Prince and John Legend has launched the “Love One Another” music video along with a fundraiser to benefit Feeding America and Second Harvest Food Bank, a Feeding America member based in Ohio. Proceeds garnered from donations and merchandise sales will go to help provide COVID-19 relief by providing meals to those in need.

“Love One Another”, geschreven, geproduceerd en uitgevoerd door Tay Da Prince, bevat zijn oom, John Legend, die zijn zang leent. De video is uitgebracht op de website van Tay Da Prince (TayDaPrince.com) en zijn YouTube-pagina (https://youtu.be/J9BK0ev3dUk). Tijdens het hoogtepunt van de COVID-19-pandemie, is de universele boodschap van het lied van jezelf en anderen liefhebben tegenwoordig relevanter geworden. De video “Love One Another” integreert een fondsenwervingscampagne in samenwerking met Feeding America en Second Harvest Food Bank, een Feeding America-lid dat het Springfield, Ohio-gebied bedient, en hongerhulp biedt aan mensen in nood.

‘Ik zie hoe mijn vrienden en buren en de hele wereld pijn lijden’, zei Tay Da Prince. “We zitten allemaal samen in deze crisis, dus ik wilde mijn lied en de boodschap van elkaar liefhebben gebruiken om te proberen iets goeds te doen. Door samen te werken met de Second Harvest Food Bank en Feeding America, kan ik degenen helpen die direct worden geraakt in mijn gemeenschap en ons hele land bereiken en gezinnen in nood helpen door toegang te bieden tot voedsel. “

Samen met John Legend, Jesse Jackson, Master P, Alfre Woodard, Nyjah Huston, Dionne Warwick, Sugar Ray Leonard, Louis Gossett Jr., Tina Knowles, King Bach, Big Boy, David Oyelowo, Storm Reid, Asante Blackk, Shawn Stockman, Nate Parker, Byron Allen, Glynn Turman en Benjamin Crump zijn enkele van de beroemdheden en talenten die in de video verschijnen. Fans kunnen kleding kopen uit de collectie op TayDaPrince.com of doneren aan de Love One Another Foundation met de opbrengst naar Feeding America en Second Harvest Food Bank.

Talent, karakter en charisma zijn allemaal essentiële elementen die Te’Vaun Stephens hebben gekregen, artistiek bekend bij Tay Da Prince, waar hij nu is. Al op jonge leeftijd heeft zijn passie voor muziek de jonge kunstenaar in staat gesteld zijn talent voor het maken van kunst aan te scherpen. Het doet geen pijn dat hij uit een getalenteerde, muzikale familie komt – John Legend is zijn EGOT-winnende (Emmy, Grammy, Oscar en Tony) oom, en zijn vader, Vaughn Anthony Stephens, is ook een zanger die de artiest heeft ontmaskerd op een divers kaliber van muziek en geluiden.

Met een onbetwistbare wens en talent om te slagen, begon Tay Da Prince op jonge leeftijd met het schrijven en uitvoeren van muziek. Na verloop van tijd vorderde zijn schrijven en muzikale groei en begon hij zijn geluid te maken. Geïnspireerd door R & B, jazz en gospelmuziek, doordrenkt met old-school hiphop, zijn J. Dilla en Kanye West enkele van de auditieve invloeden van Tay Da Prince en worden ze gevoeld in zijn eerste single, “No Doubt.” Het debuutnummer biedt een openhartige en introspectieve blik in de geest van een opkomende artiest die vecht tussen het vertrouwen en de angst in hemzelf.

Het schrijven en de thema’s van de 20-jarige muzikant gaan veel verder dan zijn jaren en worden weerspiegeld in zijn passie voor zijn gemeenschap en grotere maatschappelijke vraagstukken. De talenten en opvattingen van de jonge kunstenaar zijn gevormd door zijn omgeving en familie. Toen hem werd gevraagd naar de inspiratie voor het nummer en wat het speciaal maakt, zei Tay Da Prince: ‘Ik werd geïnspireerd door kwesties als wapengeweld binnen mijn gemeenschap en het gebrek aan liefde onder mensen in de huidige samenleving. Wat dit nummer zo speciaal maakt, is dat het een universele oproep is om niet alleen in woord, maar met acties lief te hebben. “

Met een carrière die nog maar net begint, zoek je naar meer inspirerende muziek en grotere initiatieven van de sociaal bewuste artiest.

Gegevens Tay Da Prince:

Tayvon Stephens, beter bekend als Tay Da Prince, is een nieuwe oude sociaal bewuste rapper-producer die soul terugbrengt naar hiphop. Op 19-jarige leeftijd gaan de teksten, verhalen en thema’s van Tay Da Prince veel verder dan zijn jaren en worden weerspiegeld in zijn passie voor zijn gemeenschap en problemen die de samenleving als geheel beïnvloeden. Zijn debuutsingle “Love One Another” met John Legend is een oproep om van jezelf te houden en van elkaar te houden, een tijdige boodschap tijdens de wereldwijde pandemie. Ga voor meer informatie naar TayDaPrince.com.

Over Love One Another Foundation:

Love One Another Foundation werd opgericht als een non-profitorganisatie in Ohio om haar gemeenschap te verheffen en te versterken door programma’s te bieden en te ondersteunen om het welzijn te verbeteren, geweld te verminderen en filantropie voor, binnen en tussen leden van de gemeenschap te bevorderen. De Stichting zet programma’s op, zowel onafhankelijk als in samenwerking met publieke en private bedrijven, 501 (c) (3) organisaties en andere non-profit entiteiten ter bevordering van haar missie. De huidige programma’s richten zich op Crisis Relief, School Engagement en de Love One Another Campaign.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media