R&B Stylist Sinéad Harnett brengt nieuwe muziekvideo uit voor “Quarantine Queen” | KIJK MAAR!

Spread the love

Voor muzikanten die tijdens deze pandemische tijden hun creativiteit moeten bijtanken, worden de mogelijkheden om thuis te werken steeds groter. Dat wil zeggen, als men een computercamera en apparatuur heeft om een ​​mini-muzikaal evenement goed te genereren. Een van de opwindende R & B-singer / songwriters van het Verenigd Koninkrijk (en nu videoproducent) Sinéad Harnett stuurt een nadrukkelijke boodschap over elkaar lief te hebben tijdens deze ontberingen thuis, voor de boeiende nieuwe track ‘Quarantine Queen’. Met meer dan 1,5 miljoen maandelijkse Spotify-luisteraars sinds haar verschillende EP’s sinds 2014 en een full-length Lessons in Love, heeft Harnett samengewerkt met verschillende grote EDM-spelers (Electronic Dance Music), waaronder Disclosure.

De begeleidende video voor ‘Quarantine Queen’ stelt Harnett in de schaduw van de deprimerende gezichtsuitdrukkingen door middel van vrolijke dans poses. De dringende stem van Harnett, ondersteund door zachte toetsenborden en drums, houdt rekening met de ontnuchterende tijden waarin we ons nu bevinden: ‘Ik ben bang / dat ik niet genoeg heb gedaan / als we naar boven gaan / ik nooit heb leren lief te hebben.’ Bekijk “Quarantine Queen” die een atypisch maar noodzakelijk liefdeslied van Harnett aan de wereld laat zien.

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media