The Gold Souls hebben “Got It” op nieuwe single

Spread the love

e in Sacramento gewortelde band The Gold Souls biedt een gezonde dosis funky branie op hun nieuwe single ‘Got It’. Vervaardigd met een naadloos brouwsel van met rock en blues doordrenkte soulfinesse, heeft het dansbare deuntje een duidelijk rauw instrumentaal gevoel versterkt door de no-nonsense levering van leadzanger Juniper Waller.

Het is gemakkelijk om te verdwalen in de groove van “Got It”; maar er is een betekenisvolle boodschap die heel poëtisch wordt overgebracht bij goed luisteren. “Zei dat het niet mogelijk was / Dus ik breng mijn lof terug naar de zon / Ze groeit, houdt van, verblindt toch / Op gedempte dagen is er een klacht / Kan haar gezicht niet zien, is dat niet jammer / Maar ze straalt nog steeds, zelfs als ze niet op het podium is. ‘

“Got It”, samengesteld en geproduceerd door de groep, volgt het Souls ‘breakout 2018-album Good to Feel, en biedt een overvloedige belofte van wat komen gaat voor dit getalenteerde kwintet. Bekijk de onderstaande melodie en laat ons weten hoe het je raakt!

The Gold Souls – “Got It”

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media