Zanger Russell Taylor brengt nieuwe officiële videoclip uit voor “Come Morning” | KIJK MAAR!

Spread the love

“Come Morning” is de stomende terugkeer van Russell Taylor in de muziekscene sinds de release van zijn veelgeprezen “Tin Man: The Blue” -trilogieserie in 2017. Het sensuele en uptempo nummer is geschreven door Russell Taylor, A. Cinelu en C. Richardson en mede geproduceerd door producer T. Kvasnosky en Russell Taylor. De video is geregisseerd door Dominga Martin. “Come Morning” is nu beschikbaar op alle streamingplatforms.

‘Ik heb in een opwelling Come Morning uitgebracht, ik had iets creatiefs nodig om te doen. Door de quarantaine voelt iedereen zich zo in de war. We voelen ons losgekoppeld van onszelf en van elkaar. De weken gaan voorbij zonder kapsels, pedicures, chique avondjes uit of hete dates – allemaal dingen die ons eraan herinneren wie we zijn – ons beste zelf ‘, zegt Russell. ‘Als we in de spiegel kijken, schrikken we meer. LOL. Come Morning voelt als een verbinding met mij. Het voelt sexy, het pulseert, het zorgt ervoor dat ik wil opstaan ​​en douchen, een goede pasvorm heb, lekker ruik en een beetje moeite begin. En aangezien het uitbrengen van een nummer slechts de helft van het plezier is bij een nieuw project, was de volgende uitdaging: hoe maak ik in vredesnaam een ​​video temidden van Global Pandemic? Hoe communiceren we verbinding, wanneer we uit elkaar moeten blijven om in leven te blijven? Nou … mijn brein begon weg te tikken terwijl ik door Instagram scrolde. BOOM. Ik snap het… Ik belde op met mijn langdurige vriend en medewerker, filmmaker Dominga Martin en liep het idee voorbij haar. Kunnen we het doen? Is dit te ambitieus? Ze geeft me het groene licht en we zijn vertrokken ”, voegt hij eraan toe.

“Ik nam contact op met meer dan 35 Instagram-vreemden in verschillende steden, zelfs in landen, en vroeg hen of ze” met mij in de verf wilden spelen “in mijn nieuwe muziekvideo. We gaven elke deelnemer de richting “stap in je sexy alsof quarantaine vanavond om 18.00 uur eindigt en je DM-verliefdheid op weg is naar jou” en vervolgens een korte inleiding over het maken van foto’s. En voilla … er gebeurde een echte speciale magie. Stel je voor, al deze mooie vreemden herinneren zichzelf eraan hoe sexy ze zijn … samenwerken terwijl ze uit elkaar zijn, de meesten hebben elkaar nog nooit ontmoet. Ik ben in de wolken met het resultaat. Het getuigt van de kracht van kunst en de menselijke geest. We willen allemaal gewoon verbinding, vooral nu. Dit is wat kunst moet doen; kunstenaars zijn bedoeld om mensen uit het grijs te halen. Ik hoop dat je ervan geniet!”

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media