Johnny Britt smeekt ons om “Hold On”

Spread the love

We zijn grote fans van zanger en trompettist Johnny Britt sinds de tijd dat hij de helft was van het creatieve duo Impromp2, en we volgen hem sindsdien. Johnny heeft gespeeld met een who’s who van artiesten en heeft hits geschreven voor onder meer Boney James, The Temptations en meer.
Johnny maakte een paar jaar geleden wat furore met het hitalbum Marvin Meets Miles, en hij is zoals gewoonlijk druk bezig geweest met toeren en opnemen.
Nu, met de COVID-19-pandemie op ons, heeft Johnny een opvallende nieuwe ballad geschreven die de mensheid smeekt om door te gaan, zelfs in een moeilijke tijd. “Hold On” is net uitgekomen en geeft hoop en aanmoediging, en Johnny klinkt daar absoluut overtuigend over.
Hij vertelt ons: Als muzikant voelde ik dat het mijn plicht was om een ​​lied te schrijven voor deze tijden van onzekerheid. Ik zou dit lied willen opdragen aan de slachtoffers, eerstelijnswerkers van over de hele wereld hebben geleden onder Covid 19. Dit is een geïnspireerd lied van hoop dat ik schreef met de naam HOLD ON. “
Bekijk het hieronder.
Johnny Britt – “Wacht even”

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media