Smoove & Turrell – This Time

Spread the love

Smoove & Turrell’s aankomende nieuwe album ‘Stratos Bleu’ markeert een ommekeer als de Geordie soulband naar de meer elektronische gebieden verschuift waar ze zich eerder maar kort aan hebben overgegeven. En nieuwe track ‘This Time’ is de belichaming van deze nieuwe aanpak met main Keys Man, de enorme synth-collectie van Mike Porter wordt afgestoft om een geluid te creëren dat de nostalgie van de dansvloer uit de vroege jaren 90 uitstraalt. De stem van zanger John Turrell is zoals gewoonlijk een prachtig middelpunt voor de bemanning om rond te werken, en ze weten zeker hoe ze het moeten inlijsten … Opzwepende melodieën, vier op de grond beats aandrijven en een heerlijk met funk doordrenkte bas dragen allemaal bij aan de euforie, die het productie-meesterbrein van de crew -Smoove vervolgens zorgvuldig heeft gepolijst om dit nummer in zijn volle glorie te laten schitteren. Tel daar een humoristische video bij op die tijdens lockdown is gemaakt en je hebt inderdaad een lekker hapje!

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media