Robin Thicke; In eerbetoon

Spread the love

e nieuwste single van blue-eyed soul don ROBIN THICKE is een prachtige ballad die op twee specifieke fronten werkt. Het nummer is ‘Forever Mine’ en de zanger zegt dat het lied weerspiegelt wat er aan de hand is met de pandemie: ‘Op dit moment zijn mensen meer gestrest dan ooit. We hebben geduld nodig, we hebben hoop nodig en we hebben liefde nodig. ‘

Robin zegt dat het lied ook een eerbetoon / eerbetoon is aan wijlen Andre Harrell … een oude vriend en medewerker van Thicke’s. Hij zegt: “‘ Forever Mine ’was het laatste album dat ik afmaakte met Andre, mijn mentor, uitvoerend producent en peetvader aan mijn zoon Julian. Als je de perfecte persoon ontmoet, kun je hem niet laten wegglippen. ” Thicke en Harrell (die op 9 mei zijn geslaagd) staan hieronder samen afgebeeld.

‘Forever Mine’ is een van de nieuwe nummers van het aankomende studioalbum van Thicket. Release datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

https://www.youtube.com/watch?v=W95sTaW3w6AA

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media