Chris Jasper schittert weer op “For The Love of You”

Spread the love

Hij is een integraal onderdeel geweest van de creatie van enkele van de beste muziek van de afgelopen halve eeuw, zowel als toetsenist en songwriter voor The Isley Brothers, en gedurende een succesvolle solocarrière. De grote Chris Jasper is een Hall of Famer en een levende legende. Maar hij is ook een muzikant die constant aan het werk is en hij blijft jaar na jaar krachtige muziek maken.

Voor zijn nieuwe album kijkt Chris terug – een blik op zowel enkele van zijn geweldige hitcomposities als op het werk van andere artiesten die hij bewonderde. Het resultaat is For The Love of You, een geweldige verzameling oude favorieten, waarvan er vele door Chris in een nieuwe, soulvolle richting zijn genomen.
SoulTrackers gaf al twee grote duimen voor het titelnummer en is de cover van Sam Cooke’s “Nothing Can Change This Love”. En dus weten we dat jullie allemaal de rest van dit geweldige album geweldig zullen vinden.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media