Halo Wheeler zingt “La La La” op nieuwe zomersingle

Spread the love

Zangeres en songwriter Halo Wheeler is nieuw voor ons, maar haar lijst met prestaties is lang. De Howard University-student werkt aan haar doctoraat en is een Gates Millennium Scholar, maar ze heeft een lange geschiedenis in het spelen van toneelstukken als The Color Purple, evenals concerten die openen voor Frankie Beverly and Maze, Kelly Price en Chrisette Michele.
En over Chrisette gesproken, ze is een behoorlijk referentiepunt voor Wheeler, die zeker grote vocale karbonades heeft, zoals ze liet zien op haar debuutalbum uit 2014 en opnieuw demonstreert op haar leuke nieuwe single, “La La La”.
Het nummer heeft de groove van een warme weerjam en de zang van Halo klopt overal. Dit nummer zou passen tijdens de neo soul-piek van de jaren 90 en het klinkt net zo goed in 2020. Bekijk “La La La” hieronder en heet Halo Wheeler welkom bij CDES.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media