Lukas Setto is op “Lockdown”

Spread the love

Het pad naar succes in de muziekindustrie is meestal gevuld met veel wendingen. Doorzettingsvermogen is de sleutel – en heel vaak ook het vermogen om opnieuw uit te vinden. De Britse melodielid Lukas Setto heeft het grootste deel van twee decennia de wateren getest. Hij behaalde de Urban Music Award voor Beste Ongetekende Act in 2004 als Lee Henry en creëerde vervolgens een buzz als zowel hoofdartiest als remixer via verschillende uitbraakhits onder het pseudoniem Tru Menace. Een paar artiestennamen later is hij eindelijk begonnen zijn status als kwaliteitshitmaker te versterken.
Setto trok vorig jaar de aandacht met zijn onafhankelijke releases “What

Turns You On ”en“ OMG ”, die steeds meer draaien op internet soulradio. Voortgaand in de melodisch ingestelde jaren ’90 groove-modus van die bezuinigingen, is hij klaar om een ​​derde single te lanceren onder zijn nieuwe naam. Met de tijdige titel ‘Lockdown’ is de jam allesbehalve een ode aan sociale afstand. “Laten we de tijd die we verloren hebben goedmaken / We kunnen verdergaan waar we gebleven waren”, zegt Setto. “Ik wil wat baby’s delen / En nee, ik ben niet gek geworden, ik wil dat je deel uitmaakt van mijn leven.”
Met het platform van een stijlvol arrangement dat ideaal is voor een skate-avond, maken Setto en co-producer Michael Daley een nummer dat tegelijk dansbaar en romantisch is. De zijdeachtige tenorlevering van Setto is een uitgelezen coating voor de affaire, wat resulteert in een bevredigend oorsnoepje dat waarschijnlijk een grote verscheidenheid aan luisteraars zal aanspreken.
Bekijk ‘Lockdown’ hier en vertel ons wat u vindt van het nieuwste aanbod van Lukas Setto!

Lukas Setto – “Lockdown”

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media