Smoove & Turrell weten dat “It Ain’t Working”

Spread the love

Meer dan tien jaar geleden kwamen drie muzikanten samen om hun passie voor muziek uit te oefenen. Ze wisten niet dat hun artistieke impact op een onverwachte manier zou opblazen. De samenwerking tussen Jonathan Scott Watson (AKA Smoove) -zanger John Turrell en toetsenist Mike Porter – aangekondigd als Smoove met John Turrell – leverde het nu verzamelobject ‘I Can’t Give Up Up’ op. Hun besmettelijke merk ‘Northern Soul’, een onbeschrijfelijke mix die leunt op funk en elektronica, trok uiteindelijk de aandacht van hun huidige labelhuis, Jalapeno Records. Uiteindelijk breidden Smoove en Turrel hun personeel uit en brachten in 2009 hun volledige debuutalbum Antique Soul uit. Onderweg leverden onze First Listen-verhalen twee keer rekwisieten voor dit Britse sextet.

Met CD nummer zes onderweg getiteld Stratos Bleu, verwelkomen we Smoove en Turrell terug voor hun nieuwste single, “It Ain’t Working”, een slimme dosis dance-extase en bewuste teksten. “It Ain’t Working” roert de pot met pop, R&B, electronica en jazz met funk en laat het perspectief van de dagelijkse sleur van het woon-werkverkeer vallen: “Ik breng mijn dagen op pad / Mijn nachten dromen van thuis / Het werkt niet zo zij zeggen … ‘De ironische geanimeerde lyrische videocentra rond een karavaan van verschillende voertuigen en een passend einde van een vliegtuig dat tegen die voertuigen botst. Humor beheren met een winnende muzikale formule, It Ain’t Working “werkt volledig op beide punten. Bekijken!

Smoove & Turrell – It Ain’t Working

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media