Het nieuwe album van Bootsy Collins in oktober

Spread the love

Young is met pensioen gegaan en Bootsy Collins zal dit najaar zijn nieuwe studioalbum uitbrengen.

Onder de titel The Power of the One zal de opvolger van World Wide Funk, naast een cover van “If You Want Me To Stay” van Sly Stone, de aanwezigheid van George Benson, Brian Culbertson (keyboards) van drummers Steve Jordan, Dennis Chambers en nieuwe jonge rekruten, waaronder gitaristen Brandon “Taz” Niederauer (17 jaar!) en Christone “Kingfish” Ingram.

De legendarische bassist van JB’s en Parliament-Funkadelic profiteerde ook van de Covid-19-pandemie om een ​​nieuwe titel op te nemen: “Stars”, samen met zangeres EmiSunshine, filosoof en activist Dr. Cornel West, de las du banjo Béla Fleck, drummer Steve Jordan en zanger Olvido Ruiz.

Een nieuwe trendy variëteitstitel om hieronder te ontdekken.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media