JOHN LEGEND; NIEUW ALBUM…

Spread the love

Ondanks de pandemie heeft JOHN LEGEND een gloednieuw album uitgebracht…. het 16-nummer ‘Bigger Love’. Verschillende andere topnamen, met name Gregory Porter, hebben ervoor gekozen om nieuwe releases uit te stellen vanwege de huidige situatie.

‘Bigger Love’ is een klassiek John Legend-artefact … een mix van old school soul-smaken en hedendaagse R & B-klanken. Nummers die op dit moment radio / media-aandacht krijgen, zijn het mooie ‘I Do’ en ‘One Life’. Het openingsnummer ‘Ooh Laa’ is een nostalgische terugkeer naar het doo-wop-tijdperk, terwijl de in het oog springende ballad ‘Remember Us’ is met een hartverscheurende rap / monoloog van Rapsody (Marianna Evans) … als je een liefde, je zult het begrijpen.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media