Tedi “Son of Pearl” Robinson brengt de funk

Spread the love

n een tijd dat de pandemie de zintuigen op zoveel niveaus kan overweldigen, hebben musici hun hand gelegd op een therapeutische studiosessie. En Son of Pearl onderschrijft duidelijk dat verzachtende medicijn, of het nu gaat om feestjams neer te halen of een eerbetoon te brengen aan iconen. Tijdens het voorbereiden van zijn nieuwste full-length (eind 2020) met Prince’s “Pop Life”, was de artiest, ook bekend als Tedi Robinson, klaar om zijn nieuwste nummer te bieden om luisteraars af te leiden die mogelijk de blues voelen.

Ongeveer een jaar geleden trakteerde Son of Pearl SoulTrackers op een zomers mid-tempo chill-moment met de titel ‘Summer Love’, waarin r & b-romantiek uit de jaren tachtig werd omarmd. Snel doorspoelen naar juni 2020 in een andere First Listen-spot – weer terug naar de oude R & B-dagen voor “I Can’t Get Enough” (SixNine Records Ltd.). Productiekudo’s zijn van Son of Pearl’s oude medewerkers, D. Trent Kelly en Flightboy Music, die zorgen voor een soepel funkfeest met synthesizerhaken en gitaarlicks, berijpt met knetterende basgitaar. Toch komt de aangename verrassing met de eenvoudige maar effectieve vocale uitvoering van Son of Pearl. Met andere woorden, de pandemische tijd staat tijdelijk stil om te genieten van het begin van het zomerfeest.

Tedi “Son of Pearl” Robinson – “I Can’t Get Enough of You

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media