Deniece Williams schittert op nieuwe single

Spread the love

Deniece Williams schittert op nieuwe single

Deniece Williams (ook bekend als “Niecy”) bezat een van de zoetste stemmen in soulmuziek en bracht een decennium door aan de top van de soulcharts om ongegeneerd positieve, doordachte muziek te maken, en vervolgens nog een decennium als een belangrijke gospelartiest. Haar duidelijke levering en haar ingetogen, buurmeisje-stijl wonnen voor haar een groot aantal fans en vestigden voor haar een solide – zij het vaak onderschatte – catalogus met hits.

Deze week bracht Deniece Williams een nieuwe R & B-track uit genaamd “When You Love Somebody”. Het groovy liefdeslied, dat haar eerste onafhankelijke single ooit is, straalt positieve vibes uit en zorgt voor een welkome afleiding van het huidige gevaar op het wereldtoneel. De melodie voelt modern aan, maar past nog steeds redelijk goed bij de stem van de legendarische zangvogel. En de teksten wijken niet af van het klassieke materiaal waar de 4x Grammy-winnaar het meest bekend om is.

Niecy wordt onderstreept door een pakkende terugslag en zingt alsof ze in de lucht zweeft, en reflecteert op een liefde die de tand des tijds heeft doorstaan: ‘Kijk naar ons en hoe we het hebben gemaakt. Ik vang nog steeds je vibes alsof het de eerste keer is / Wat we hebben, ik zou het niet willen ruilen. We leven dit leven, het voelt zo goed / Oh, want als je van iemand houdt, voelt het leven als een feestje. Je danst totdat je gewoon niet meer kunt dansen … “

Met haar nieuwste release heeft Niecy misschien net een nieuwe favoriet gemaakt voor de steppers en line-dansers en / of een nummer dat zou kunnen werken voor ‘koppels skate’ op alle ijsbanen die mogelijk opnieuw worden geopend. Luister dus naar de soulvolle geluiden van Deniece Williams op “When You Love Somebody” en doe een vingerknip of tweetraps op de muziek.

Deniece Williams – “When You Love Somebody”

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media