Mali Music Releases Live Performance of “Let Go” for Vevo Ctrl | WATCH!

Spread the love

Drievoudig door GRAMMY® genomineerde artiest, componist en producer Mali Music heeft een nieuwe live performance-video uitgebracht voor zijn single “Let Go”. Het is vandaag beschikbaar als onderdeel van Vevo’s Ctrl-serie en ging in première op het YouTube-kanaal van Mali. “Let Go” is de eerste single van zijn aanstaande album getiteld Book of Mali, dat in de zomer van 2020 zal worden uitgebracht in samenwerking met zijn imprint K Approved Enterprises en RCA Inspiration.

Door zijn kenmerkende geluiden van R&B, hiphop en gospel te mixen op hits als ‘Beautiful’, ‘I Believe’ en ‘Still’, blijft Mali Music zijn creativiteit en innovatie demonstreren op ‘Let Go’, dat hij schreef om kracht in geest te voeden en dagelijkse problemen in het leven aan te pakken.

Mali Music nam dit optreden op van “Let Go”, dat eerder dit jaar werd opgenomen in de studio van Brooklyn, NY in Vevo. De originele serie Vevo Ctrl belicht het werk van gevestigde en opkomende artiesten die een impact hebben in de hedendaagse stedelijke muziekscene. De serie heeft live-sessies vastgelegd met onder meer Common, Fat Joe, Rick Ross, A $ AP Ferg en Dave East.

Naast de voorbereiding op de release van Book of Mali, werkte hij onlangs samen met Jonathan McReynolds en bracht hij zijn robuuste zang naar Reynolds ‘single’ Movin ‘On’.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media