Spread the love

Graham Norton profileert de leidende dames van het discotijdperk, waaronder Gloria Gaynor, Donna Summer, Grace Jones, Chaka Khan, Madonna en ‘honorary disco queen’ Sylvester. Bevat bijdragen van de koninginnen zelf, plus Antonio ‘Huggy Bear’ Fargas, choreograaf Arlene Phillips, songwriters Ashford en Simpson, discokunstenaars Verdine White van Earth, Wind and Fire, Bonnie Pointer of the Pointer Sisters en Nile Rodgers of Chic.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media