R&B Group The Suffers brengen nieuwe single uit “Take Me To The Good Times” | LUISTER!

Spread the love

Vandaag keert de achtkoppige in Houston gevestigde soul-, funk- en R & B-groep The Suffers terug met een soulful pleidooi voor “Take Me To The Good Times”. De single is hun eerste sinds de release van hun veelgeprezen album Everything Here uit 2018.

‘Iets meer dan twee maanden geleden kwam het leven zoals we dat kenden tot stilstand. Onze tours werden geannuleerd en de wereld zoals we die kenden, veranderde ‘, legt Kam Franklin uit. “Als band dachten we eerlijk gezegd dat vorig jaar het moeilijkste zou zijn dat we ooit hebben moeten doorstaan. Het bracht ons het verlies van onze twee stichtende leden, onze trailer en 40k aan instrumenten die werden gestolen, bovenop alle andere ups en downs die het leven te bieden heeft. Door dit alles kozen we ervoor om afgelopen herfst de opnamestudio binnen te gaan met ons hoofd omhoog, wetende dat er grotere dingen aan de horizon waren. Dit nummer is een beloning voor ons voor het harde werk dat we erin hebben gestoken, maar het dient ook als een liefdesbrief aan de weg, terwijl het een belofte inhoudt om erop terug te komen. Ik had maar tijd om maar een paar steden uit te roepen waar we niet kunnen wachten om te bezoeken of terug te gaan, maar ik had door kunnen gaan. De afgelopen 5 jaar toeren hebben ons naar enkele van de meest ongelooflijke plaatsen gebracht. We hebben hier veel liefde in gestoken en we hopen dat liefde wordt gevoeld terwijl deze door je luidsprekers komt. We houden van je en we kunnen niet wachten om terug te komen en te spelen in jouw stad. “

“Terwijl het vrijgeven van muziek in de huidige staat van de wereld vreemd aanvoelt, is het absoluut noodzakelijk. Voor ons hebben Black Lives er altijd toe gedaan, maar nu de rest van de wereld dit begint te leren en te begrijpen, zullen we blijven doen waar we goed in zijn. Leiden, luisteren en creëren met liefde. Juni is de zwarte muziekmaand. In juni vieren we Juneteenth en na het delen van dit nummer met jullie allemaal, zal June nog een speciale herinnering voor ons bewaren. Een herinnering waar we alles doorheen hebben geduwd om een ​​klein stukje vreugde aan de massa te bezorgen. We moedigen u aan om te doneren aan deze lijst van door zwarten geleide organisaties, samengesteld door Brittany Packnett Cunningham. ‘

779/5000″Take Me To The Good Times” is geschreven door The Suffers, Steve Watkins (Allen Stone) en Moorea Masa (KD Lang / Moorea Masa en The Mood). Het nummer is ontworpen en gemixt door Matt Pence in The Echo Lab studio in Denton, TX en werd geproduceerd door Pence, Jason Burt en The Suffers: Kam Franklin (zang), Kevin Bernier (gitaar), Michael Razo (trombone), Jon Durbin (trompet) Nick Zamora (drums), Jose “Chapy” Luna (percussie), Juliet Terrill (bas) en Travis Thompson (piano).

In de loop der jaren heeft de Gulf Coast Soul-groep getourd met Thievery Corporation, Galactic en Lake Street Dive en heeft opgetreden op Newport Folk Fest, Austin City Limits, Afropunk, Xponential Music Festival en NPR’s Tiny Desk. Het tweede album van de band, Everything Here, werd lovend ontvangen.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media