Avery Sunshine zingt een herinneringslied

Spread the love

We zitten in een seizoen van verlies, het valt niet te ontkennen. Pandemische en raciale strijd hebben onze tol geëist, waardoor sommige mensen bang zijn, sommige boos, sommige reflecterend en sommige alle drie.

Zanger, songwriter en muzikant Avery Sunshine, een meervoudig winnaar van de SoulTracks Readers ‘Choice Award, heeft tijd in quarantaine gebruikt om nieuwe muziek te maken en regelmatig online op te treden. En vandaag bracht ze een nieuwe single uit die een element van deze gekke tijden vastlegt: de herinneringen die we zullen hebben aan degenen die we verloren hebben.

Met een eenvoudige regeling zingt Avery een ontroerende ballade over degenen die weg zijn en onze emoties zoals we ze ons herinneren. “How Will You Remember Me” bevat een prachtige video van tientallen mensen die de namen omhooghouden van familie en vrienden die ze verloren, met de emoties die duidelijk op hun gezichten te zien zijn. En de video eindigt met Avery’s echtgenoot en muziekregisseur, Dana, en vervolgens Avery zelf, met het posten van hun eigen herinnerde persoon.

Bekijk dit prachtige nummer en deze video hieronder en verwelkom Avery Sunshine terug op CDES

Avery Sunshine – How Will You Remember Me

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media