Charlie Wilson zendt The Four Tops uit op nieuwe single

Spread the love

Hij is een van de grote stemmen van een generatie. Zowel als leadzanger van The Gap Band als in een tweede act als soloartiest heeft Charlie Wilson de tijd getrotseerd, de muzikale smaak en zijn eigen persoonlijke demonen veranderd om een ​​all-timer te worden. En hij bevindt zich in de verheven sfeer van een volwassen soulartiest voor wie elke release een groot evenement is. Dat is zeker het geval met zijn nieuwste single, “One I Got”, het vervolg op zijn beste samenwerking met Bruno Mars, “Forever Valentine”.

Wilson’s nieuwste single, “One I Got”, geeft een knipoog naar de klassieke ballad Four Tops “Ain’t No Woman (Like The One I Got)”, die herinnert aan refrein in een nummer dat verder melodieus totaal anders is. “One I Got” volgt het thema van veel van de recente hits van Wilson en viert op een vrolijke manier een goede liefde: “Ohhh, na al die tijd / Het wordt gewoon beter / Het wordt gewoon beter / Geloof als ik dat zeg.”

De eerbiedwaardige oom Charlie klinkt zo goed als altijd en levert misschien een van de nummers af waar SoulTrackers de rest van deze zomer op jamt.

Bekijk “One I Got” en verwelkom Charlie Wilson terug bij CDES.

Charlie Wilson – “One I Got”

Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media