BEKIJK: Jennifer Hudson heeft betrekking op Aretha Franklin’s “Young, Gifted And Black” op BET Awards

Spread the love

ennifer Hudson heeft de Queen of Soul donderend gekanaliseerd tijdens de BET Awards Sunday van 2020.

De zangeres ging op een piano op het virtuele podium staan ​​om een ​​vertolking uit te voeren van Aretha Franklin’s cover uit 1972 van Nina Simone’s “Young, Gifted and Black”, begeleid door gospel-achtige steun.

Hudson’s optreden werd onmiddellijk gevolgd door de nieuwe teaser-trailer voor “Respect”, de biopic van de MGM met Hudson in de zorgvuldig geselecteerde hoofdrol van Franklin. Zowel haar verbluffende coverprestaties als de teaser herinnerden tijdig aan de onuitwisbare bijdragen van Franklin als burgerrechtenactivist en pionier die het Black Lives Matter-moment verdedigde.

Geregisseerd door de veelgeprezen theaterregisseur Liesl Tommy, portretteert Respect het leven van Franklin van haar wortels in haar jeugdkerk in Detroit tot haar regeerperiode in de schijnwerpers als een van de grootste sterren uit de jaren 60. Geschreven door Callie Khouri, de Oscar-winnende scenarioschrijver van Thelma en Louise, en Tracey Scott Wilson, bevat de film ook Audra McDonald, Forest Whitaker, Marlon Wayans, Tituss Burgess, Saycon Sengbloh, Hailey Kilgore, Tate Donovan, Heather Headley en Skye Dakota Turner.

De nieuwe teaser gaf een voorproefje van een deel van Franklin’s werk als een volhardende activist als Hudson, en portretteerde Franklin: ‘Je moet de vrede verstoren, als je geen vrede kunt krijgen.’

Hoewel Respect oorspronkelijk gepland was voor release in de herfst, is de film nu gepland voor een beperkte oplage op eerste kerstdag, met een brede release begin 2021.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media