Sheila E, Sy Smith en Lynn Mabry zijn echt weer “Can Can”

Spread the love

Sheila E, Sy Smith en Lynn Mabry zijn echt weer “Can Can”

De tijd is absoluut rijp voor Sheila E, Sy Smith en Lynn Mabry’s remake van “Yes We Can Can”. Lee Dorsey zong oorspronkelijk deze door Allen Toussaint geschreven klassieker, en The Pointer Sisters scoorde in 1973 een Top 20 Pop- en R&B hit met “Yes We Can Can”. De meeste mensen verbinden het deuntje met The Pointer Sisters of als een lied waarvan Barack Obama zijn thema van de campagne in 2008.

“Yes We Can Can” was toen de soundtrack van een politieke beweging, en de nieuwe versie, die wordt geleverd met een funky, trap-geïnfundeerde beat en wat gesproken woordkennis van burgerrechtenpictogram Angela Davis, wil deel uitmaken van de revolutionaire geest van vandaag . Het opnieuw bezoeken van “Yes We Can Can” op dit moment is bijzonder aangrijpend met het overlijden van Bonnie Pointer eerder deze maand.

“Yes We Can Can” heeft een boodschap van tolerantie, liefde voor gemeenschap en zichzelf, waardoor het deuntje een volkslied / black power anthem werd in de jaren zeventig en de soundtrack voor de politieke beweging van Obama in 2008. Mabry, Smith, Sheila E. en moeder Angela Davis keert terug naar de snede naarmate het momentum groeit, stemmen stijgen en voeten marcheren ter verdediging van zwarte levens. Het is weer tijd dat mensen eraan worden herinnerd dat we dat kunnen. Die boodschap is eigenlijk altijd actueel en noodzakelijk. Bekijk “Yes We Can Can”, 2020 hier.

Sheila E, Sy Smith en Lynn Mabry – Yes We Can Can (Redux)

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media