The Glow Of Love (Full Flava 2.0 Mix) – Full Flava (feat Donna Gardier)

Spread the love

Het lijkt erop dat het volkslied van Change ‘The Glow Of Love voor altijd bij ons is! Anoraks zullen ons echter vertellen dat het deuntje voor het eerst opdook in 1979. Het kwam via Bologna, Italië (waar Jaques Petrus de track neerlegde) en New York (waar iemand genaamd Luther Vandross de zang opnam!)

Snel vooruit naar 2007 (denk ik) en het FULL FLAVA-team van het VK (Rob Derbyshire en Paul Solomon in Birmingham) boden ons hun eigen versie van dit speciale nummer aan. Met een heerlijke stem van Donna Gardier, werd het al snel een clubvuller in de UK!

In mei waren Full Flava weer in de swing toen hun oudje ‘Make It Right’ een nieuw leven kreeg via een Bluey Maunick-remix en, opvallend terwijl het oude ijzer heet is, krijgt hun klassieker ‘The Glow Of Love’ nu de remix behandeling ook! Rob Derbyshire zelf biedt een aantal nieuwe subtiele schakeringen aan het nummer, terwijl Cool Millions Rob Hardt ook zijn draai aan de procedure kan geven. Moeilijk om een ​​favoriet te kiezen – alle drie (er is een radiobewerking van Rob’s mix) raak de plek en het is hoe dan ook zo’n geweldig deuntje! Je kunt jezelf onderzoeken via Dome Records…. nu uit!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media