All-Star-crew geeft glorieuze quarantaineversie van Isleys-klassieker

Spread the love

e zijn allemaal maandenlang opgesloten geweest en de tijd heeft de creatieve instincten van enkele van onze favoriete muzikanten naar voren gebracht. Maar weinige dingen die we hebben gehoord, hebben ons het plezier gegeven van het 9 minuten durende meesterwerk van een all-star cast die een AWB- en Isley Brothers-klassieker heeft veranderd in iets echt speciaals voor 2020.

Brent Carter, voormalig Tower of Power en huidige AWB-zanger, besloot een “leuk project” te creëren, zoals de zeer goed ontvangen thuisversie van TOP’s “What Is Hip” die hij in april met een paar vrienden maakte. Dus, met hulp van zijn bandmaat, AWB-saxman Fred “Freddy V” Vigdor, stelde hij iets veel, veel groters samen: een hete kijk op de jaren 70-hit “Work To Do” met een overweldigende verzameling muzikanten en zangers dat zal je van oor tot oor grijnzen.

Brent legt uit: We eindigden met een tiental geweldige zangers, waaronder de geweldige Will Downing, en een 19-koppige band, waaronder acht drummers. Iedereen was zo in het idee dat ze voorstelden om andere mensen erbij te betrekken en het ding groeide en groeide. Iedereen zat in de lockdown, iedereen draaide zijn eigen inbreng … sommige mensen gebruikten de modernste thuisstudio’s, anderen gebruikten gewoon hun smartphones, maar iedereen raakte in de stemming. We hebben alles door elkaar gehaald en, gezien de omstandigheden, hebben we iets gemaakt waar we allemaal best trots op zijn. ”

En trots zou hij moeten zijn. We hebben dit jaar niet veel gezien in muziek die dit niveau van samenwerking, muzikale uitmuntendheid en puur plezier samenbrengt van een groep talenten die iets doen gewoon uit liefde. En alle opbrengsten van de verkoop van het nummer gaan naar de Save The Children COVID-19-oproep.

Met trots presenteren we de wereldpremière van de magische muziekvideo voor ‘Work To Do’. Bekijk het hieronder en help ons om dit speciale project te prijzen

Brent Carter and Friends – “Work To Do”

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media