I, Ced zegt dat je “Call Me Up”

Spread the love

Cedric Norah alias I, Ced is een in St. Louis gevestigde singer / songwriter die zijn carrière de afgelopen tien jaar heeft opgebouwd. Hij kan met succes navigeren tussen een bijdrage aan projecten van artiesten als Dam Funk en Thundercat en het uitbrengen van albums van zijn eigen materiaal. Na een onderbreking van vier jaar, keert Ced terug met zijn nieuwe single, “Call Me Up”, van zijn vierde soloalbum, Interpretations.

“Call Me Up”, geworteld in synths en percussie, is een mid-tempo groove die spreekt over een man die duidelijk zijn bedoelingen toont met de vrouw waarin hij geïnteresseerd is. Hij is een “man die gemaakt is voor liefde” en wacht op dat telefoontje die mogelijk een relatie kunnen aanwakkeren. Dit nummer is er een die net zo gemakkelijk in 1985 had kunnen passen als in 2020, omdat de retrosfeer en harmonieën goed passen bij enkele van de recente trends van soulmuziek.

I, Ced’s Interpretations, eerder deze maand uitgebracht, wordt een van de meest aangename muzikale verrassingen van 2020, grotendeels dankzij “Call Me Up”. Luister naar dit nummer!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media