PJ Morton vertraagt het op “I Can’t Wait”

Spread the love

Hij is een van de beste songwriters en producers in de wereld van Gospel-muziek, hij is lid van de iconische band Maroon 5 en hij is een van de meest bekroonde artiesten in de geschiedenis van de SoulTracks Readers ‘Choice Awards. We hebben het natuurlijk over PJ Morton, de soulman van Renaissance Man, die ons blijft verrassen met nieuwe muziek en nieuwe muzikale richtingen.

Vandaag heeft PJ “I Can’t Wait” uitgebracht, dat hij dit voorjaar thuis schreef, reflecterend op de mensen die iemand missen vanwege dit quarantainebestand, en ons eraan te herinneren dat die tijden samen iets bijzonders waren.

Beginnend met een eenvoudige pianoopening, breidt het nummer zich uit tot een prachtige ballade met meer dan een vleugje jaren 70 Stevie Wonder erbij. Het is ontroerende nachtelijke, reflecterende muziek die voor velen van ons thuis zal raken.

Bekijk ‘Ik kan niet wachten’ hieronder en vertel ons wat u ervan vindt.

PJ Morton – “I Can’t Wait”

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media