Ralph Tresvant en Johnny Gill zeggen dat ze “All Mine” is

Spread the love

Voor een generatie soulmuziekfans is Ralph Tresvant een muzikale royalty. Als leadzanger van de iconische groep New Edition speelde hij een grote rol in verschillende decennia van ons leven, te beginnen toen hij zelf nog een kind was.

Tresvant is de afgelopen jaren nogal stil geweest in de opnamestudio en verscheen af ​​en toe als gastvocalist op nummers van andere artiesten, waaronder de Johnny Gill-single van vorig jaar, ‘Perfect’.

Nu keert Gill de gunst terug door te gast te zijn op de gloednieuwe single van Tresvant, zijn eerste als soloartiest in meerdere jaren. “All Mine” is geproduceerd door Gregg Pagani en geschreven door Francesca Francci Richard, Jeffrey Brent Anderson, Sean Tsai en Gregg Pagani. Het geeft Tresvant’s bekende tenorstem – die trouwens geweldig klinkt – een zeer moderne glans, terwijl hij zingt over zijn bijzondere vrouw.

Tresvant zegt: “‘All Mine’ is voor mij een statement-plaat. Het is een volwassen mensenplaat die zegt dat goede R & B-muziek die goed wordt uitgevoerd altijd een plaats heeft in de muziekindustrie. Het laat ook zien dat het aanpakken van het onderwerp liefde nooit oud wordt!”

Bekijk ‘All Mine’ hieronder en welkom terug Ralph Tresvant bij CDES.

Ralph Tresvant feat. Johnny Gill – “All Mine”

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media