Slay grooves op “All I Need Is You”

Spread the love

Ann Arbor, Michigan-native en muziekproducent Chuck Slay heeft ons een stukje retro R & B-hemel gegeven met zijn nieuwste muzikale aanbod. Overstroomd met Kashif soul (d.w.z. zalige synths, funky gitaar, lieve romantici en dromerige achtergrondzang verwant aan het legendarische HUSH-geluid), “All I Want Is You” schittert als de weelderige hedendaagse R & B-zomerjam die we nu allemaal nodig hebben.

Slay, een multi-instrumentalist die heeft gewerkt met producers en schrijvers als Dwayne Wiggins, Troy Taylor en Carl Thomas, vervult een prominente rol als enige muzikant terwijl hij opereert als een all-hands-on-deck Prince. Alles wordt afgehandeld door Slay: de songwriting, het muzikale arrangement, de productie, plus mixen en masteren. Maar aan de voorkant bevat de single de zang van Take 6’s Joel Kibble met achtergrondzang die wordt verzorgd door Chicago R & B-zangeres Kelly Renee.

Een 7-inch vinyl release in het Verenigd Koninkrijk van de single op Six Nine Records bevat ook een soulvolle house mix aan de B-kant, die ook de aandacht trekt.

Bekijk het nummer van Slay in onze nieuwste First Listen en laat ons weten of dit ‘alles is wat je nodig hebt’.

Slay – “All I Need Is You”

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media