Time-Life biedt “Classic Soul Live” dvd-collectie

Spread the love

De jaren ’70 waren een tijd van vrede, liefde en enkele van de grootste soulmuziek ooit. Eind jaren ’60 en ’70 domineerden soulartiesten de radio en stonden ze bovenaan de hitlijsten, en hun live optredens hebben de tand des tijds doorstaan. Nu is het tijd om weer je eigen stoel op de eerste rij te hebben voor enkele van de beste soul-optredens aller tijden. Leef, onversneden en vol ziel.

Deze video’s, die 187 nummers bevatten, zijn gemaakt door Darryl Payne, een oude vriend van SoulTracks, en zijn een echte schat.

The Legends of Classic Soul Live-collectie bevat volledige concerten van soullegends the Four Tops, The Temptations Review, The Dramatics, The Whispers, The Chi-Lites, Cuba Gooding Sr. & The Main Ingredient, The Delfonics, Harold Melvin’s Blue Notes, The Manhattans, The Dells, Enchantment en The Intruders. Bovendien bevat de collectie een gratis bonus-dvd met 19 live optredens van Ray, Goodman & Brown.

Andere functies, waaronder interviews met artiesten en een boekje van 12 pagina’s met details over de uitgevoerde nummers. Bekijk de teaser hieronder. Dit ziet eruit als een geweldige collectie.Geef een antwoord

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Instagram Login to work

error

Social Media