Citrus Sun en Noel McKoy schitteren op “California Soul”

Spread the love

Elke CDES-bezoeker kent en houdt van de band Incognito en zijn oprichter, Jean-Paul ‘Bluey’ Maunick. Nou, Bluey heeft veel dingen gaande, waaronder een nieuw soloalbum en nu een komende schijf van zijn andere band, Citrus Sun. Hij zegt: “Als je Incognito ziet als het vlaggenschip van mijn carrière, beschouw Citrus Sun dan als de toegeeflijke – en alleen voor de lol – speedboot die naast haar vaart”

Deze week brengt Citrus Sun zijn tweede single uit voorafgaand aan het nieuwe album Expansions and Visions (voor 14 augustus wereldwijde release), opgenomen in Krabi in het zuiden van Thailand en in Londen.

Voor de nieuwe single leveren Bluey en zijn gezelschap een grimmige cover van de Ashford-Simpson-klassieker ‘California Soul’, met zang met de Britse soulman Noel McKoy en met achtergrondzang van Jamiroquai’s Valerie Etienne en Hazel Fernandes.

Bluey zegt: “We hebben een moedige stap genomen om dit te coveren, maar ik had een drumgroove in gedachten en, bij gebrek aan strijkers, een grote gitaarriff waarvan ik wist dat die het nummer een nieuwe wending zou geven.”

Het nummer is een geweldige manier om de dag te beginnen, want de band klinkt fantastisch en er is veel energie. Het is een waardige remake van een geweldig nummer en we zijn trots om het te presenteren als onze nieuwste First Listen. Bekijk het hieronder.

Citrus Sun feat. Noel McKoy – “California Soul”

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media