Samenwerking Ralph Tresvant en Johnny Gill met All Mine

Spread the love

Het is alweer een tijdje geleden dat we van RALPH TRESVANT hoorden. Nu maakt de voormalige New Edition-man op zichzelf een soort comeback. Vorig jaar was hij natuurlijk te gast bij ‘Perfect’ van oude collega Johnny Gill. Nu brengt Ralph zijn eigen single uit … ‘All Mine’ … en raad eens wie hem helpt? Ja, Johnny Gill!

Het nummer is een moderne R & B-stijl ballad geproduceerd door Gregg Pagani en het duo heeft een geweldige vocale vorm. Tresvant zegt: “’ All Mine ’is voor mij een statement record. Het is een volwassen mensenrecord dat zegt dat goede R & B-muziek die correct wordt uitgevoerd altijd een plaats heeft in de muziekindustrie. Het laat ook zien dat het aanpakken van het onderwerp liefde nooit oud wordt! ”… Ah lief!

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media