The Weather Girls maken ons “Stand Up” met nieuwe single

Spread the love

Gedurende de jaren tachtig maakte het duo van Martha Wash en wijlen Izora Armstead een gedenkwaardige indruk op luisteraars met een krachtig merk van soulvolle harmonisatie, visueel gecombineerd met een opvallende fysieke aanwezigheid. Eerst als Two Tons O ‘Fun, daarna als The Weather Girls, gingen de take-no-prisoners-diva’s van achtergrondzangers voor baanbrekende discofiguur Sylvester naar bonafide R & B- en dansvloerhitsmakers via “I Got the Feeling” en “Just Us, ‘Voordat hij de massa bereikte met het eeuwig alomtegenwoordige’ It’s Raining Men ‘in 1982.
Wash ging door – vaak niet genoemd – om universele ’90s-smashes zoals’ Gonna Make You Sweat ‘van C&C Music Factory en’ Everybody Everybody ‘van Black Box te bekijken voorafgaand aan een reeks solo-clubhits. Ondertussen rekruteerde Armstead haar dochter Dynelle voor een nieuwe incarnatie van The Weather Girls, die in Europa een aantal kleine hits kende. Na het overlijden van Izora in 2004 hield Dynelle de act gaande, meest recentelijk in combinatie met gospelzanger Dorrey Lyles.
Armstead en Lyles werken samen met Rob Hardt, de helft van retro-forward-R & B-duo Cool Million, voor de compositie van “Stand Up”, een nieuwe single van Weather Girls die wordt uitgebracht op het SedSoul-label van Hardt. De boodschap en sfeer van de track is eenvoudig en ongecompliceerd, en vraagt ​​om individuele positiviteit en een inspanning voor eenheid in moeilijke tijden. De afwisselende leads van het duo stromen naadloos door de feelgood-groove, waarbij inspirerende teksten worden gecombineerd met heldere frasering en motiverende refreinzang.
Luister eerst naar “Stand Up” hieronder en verwelkom The Weather Girls!

Geef een reactie

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify Twitter Consumer Key and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Twitter Login to work

Specify Instagram App ID and Instagram App Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Instagram Login to work

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Social Media